Fietsevent voor studenten KOers langs BouwQ projecten in Eindhoven

Mei 2021

Fietsevent voor studenten KOers langs BouwQ projecten in Eindhoven

Woensdag 12 mei organiseerde BouwQ een fietsevent voor de studenten van KOers. De deelnemers fietsten in kleine groepjes langs verschillende bouwwerken in Eindhoven waar wij als BouwQ betrokken bij zijn geweest. Om de deelnemers conform de COVID-19 richtlijnen te kunnen laten fietsen, werden meerdere routes door Eindhoven uitgestippeld. De projecten Vertical Forest (Strijp-S), Haasje Over (Strijp-S), Veemgebouw, Tranformatie V&D, bushalte Winkelcentrum Woensel en de Pyloonbrug Hovenring lagen op de routes.

Bij iedere project stond er een post klaar om de deelnemers te voorzien van tweetal opdrachten, namelijk het spotten van de verstopte BouwQ logo’s en het beantwoorden van vragen over de constructie van het desbetreffende bouwwerk. Uiteraard zijn de deelnemers bij het startpunt voorzien van een lunchpakket om energievol te kunnen starten.

Deze mooie dag hebben wij afgesloten met een heerlijke borrel op de TU/e campus, waar de twee winnaressen hun prijs in ontvangst mochten nemen. Wij willen de studenten van KOers nogmaals bedanken voor hun inzet en de gezelligheid.

Fotoverslag:

Vertical Forest

Haasje Over

Transformatie V&D

Pyloonbrug Hovenring

Busstation Woensel

Prijsuitreiking aan de twee winnaressen

Gezellig borrelen na afloop

Gezellig borrelen na afloop