Wil jij het verschil maken in een traditionele bouwwereld?

Home  /  Nieuws  /

Wil jij het verschil maken in een traditionele bouwwereld?

Ha digitale bouwer van de toekomst! Wil jij uitdagend afstuderen? Neem dan snel contact op met Super-C!


Super-C ontwikkelt en bouwt in samenwerking met BouwQ aan een geborgde kwaliteit van het (digitale) gebouw. Wij zoeken twee HBO/WO-studenten, die gezamenlijk met ons een interessant afstudeeronderzoek willen oppakken. Geloof jij ook dat BiM de rode draad is voor het managen van data/ informatie bij het ontwikkelen, bouwen, realiseren en beheren; Vind jij een constante kwaliteitsborging ook van belang ; En wil je met ons daarmee onnodige kosten beperken en een duurzame bijdrage leveren aan de bebouwde omgeving? Aarzel dan niet en neem snel contact op met BouwQ of Super-C en ga met ons die uitdaging aan!

 

 

De opdracht

Bij het ontwikkelen en realiseren van een project bouw jij (digitaal) mee aan het slimme Programma van Eisen door informatie intelligent te maken, data te koppelen aan het BIM-model en dat in te zetten tijdens elke fase van het project.
Per fase zorgen we dan voor het borgen van de kwaliteit door dit vast te leggen in hét online gebouwdossier. Je opdracht is uitdagend, vooruitstrevend en geheel passend bij deze tijd: digitalisering van de bouw.
 

Praktisch

De afstudeeropdracht wordt gezamenlijk, als 1 team, uitgevoerd waarbij je in de keuken kan kijken bij beide bedrijven. Je ontvangt hiervoor een marktconforme vergoeding en als het je lukt ons een stap verder te brengen garanderen we een uitdagende positie bij Super-C of BouwQ. Een Win-Win-situatie dus!
 

Super-C & BouwQ
Twee bedrijven die elkaar versterken met de focus op één gezamenlijk doel: BEST FOR PROJECT

In het kader van de Wet Kwaliteitsborging en de digitalisering in de bouw werken we aan …

  • het ontwikkelen en inrichten van hét online gebouwdossier. De tool en het platform voor de kwaliteitsborging van het modulair, industrieel ontwikkelen en realiseren van hoogbouw.
  • hét online gebouwdossier voor het borgen van de kwaliteit met behulp van de digitale versie, de Digital Twin, van het echte gebouw. Dit volgens de ISO19650, beheer van informatie over de gehele levenscyclus van een gebouw mbv BIM.

 

Over BouwQ

BouwQ is een club ervaren, deskundige en onafhankelijke technici en controleurs die optimale veiligheid en kwaliteit van bouwwerken nastreeft door middel van doelgerichte controles in alle fasen en op alle aspecten van bouwwerken en -processen. Met deze focus heeft BouwQ zich in Nederland en in toenemende mate in België als kwaliteitspartner van grote infrastructurele werken en bouwprojecten, maar zeer zeker ook van utiliteit en woningbouw gepositioneerd.

BouwQ staat als bouwinspectiebureau aan de wieg van Technical Inspection Service (TIS). Dit is een fundamenteel nieuwe methode voor risicogestuurde kwaliteitscontrole van ontwerp en uitvoering bij bouwwerken. Samen met andere partijen heeft BouwQ deze methode in 2003 ontwikkeld en verfijnd en er inmiddels een omvangrijk trackrecord mee opgebouwd.
 

Over Super-C

Als technisch ontwikkelaar en contractmanager werken wij efficiënt, modulair en gestandaardiseerd aan industriële, binnenstedelijke hoogbouwprojecten. Wij maken gebruik van TIS en BIM en garanderen daarmee zekerheid, kwaliteit en snelheid voor een periode van tien jaar. Voor een concurrerende prijs brengen wij uw ideeën tot leven, zodat uw vastgoed de krans krijgt optimaal te renderen. Daarom werken we momenteel ook aan een eigen concept voor woontorens en dat is volop in ontwikkeling.

Medewerkers van Super-C zijn zowel een expert in het opbouwen, onderhouden en in stand houden van relaties met collega’s, klanten en partners als het leveren van vakinhoudelijke, goed onderbouwde adviezen, die toegevoegde waarde leveren voor klant en ontwerpteam. Samenwerken in team-verband en beschikken over ‘people skills’ is een belangrijke eigenschap.

Alle projecten worden uitgewerkt o.b.v. BIM, vanaf het eerste ontwerp tot en met de oplevering (en het eventuele beheer na oplevering), waarbij we data toevoegen aan het project en de onderdelen die hierin zijn opgenomen. Dit doen we dusdanig dat we van grof naar fijn werken en voortdurend de afgesproken kwaliteit borgen en toetsen aan zowel het PvE als (wettelijke) project- en locatie eisen.

De kernwaarde van Super-C is hierbij: BEST FOR PROJECT
 

Is deze afstudeerstage iets voor jou?
Gebruik dan het formulier hieronder en we nemen snel contact met je op
 

 

Super-C ontwikkelt en bouwt in samenwerking met BouwQ aan een geborgde kwaliteit van het (digitale) gebouw. Wij zoeken twee HBO/WO-studenten, die gezamenlijk met ons een interessant afstudeeronderzoek willen oppakken