Due Diligence Onderzoek

Due Diligence dient ervoor om te onderzoeken of een (bestaand) gebouw of kunstwerk dat u wilt kopen, gaan huren of in beheer krijgt, kwalitatief in orde is. Voor gebouwen hanteren we de Risico Gestuurde Toetsmethodiek (RGT) op de installaties, voor kunstwerken een quickscan. Voor bestaande gebouwen en kunstwerken wordt de kwaliteitscontrole altijd als maatwerk aangeboden, immers elk bouwwerk is anders.

 

Home  /  Diensten  /

Due Diligence Onderzoek

RGT installaties


RGT Installaties staat voor een Risico Gestuurde Toetsmethodiek voor het controleren van gebouwgebonden Installaties in bestaande bouwwerken. Vanuit een risicoanalyse worden de risicovolle installaties gecontroleerd en ontstaat een beeld van de uiteindelijke risico’s die een organisatie loopt bij de aanschaf of huur van (een deel van) een pand.

Quickscan kunstwerken


De Quickscan Kunstwerken dient om te controleren of het werkelijke schadebeeld van een kunstwerk overeenkomt met het beeld waarop de onderhoudsplanning is gebaseerd. Het is een visuele inspectie waarbij alle schades worden vastgelegd op foto en ook afwijkingen ten opzichte van eventuele vorige inspecties of rapportages. Resultaat is een duidelijk beeld van alle schadegevallen (én de ernst ervan) aan een bestaand kunstwerk.