Quickscan Kunstwerken

Home  /  Diensten  /  Due Diligence Onderzoek  /  

Quickscan Kunstwerken

De Quickscan Kunstwerken dient om te controleren of het werkelijke schadebeeld van een kunstwerk overeenkomt met het beeld waarop de onderhoudsplanning is gebaseerd. Het is een visuele inspectie waarbij alle schades worden vastgelegd op foto en ook afwijkingen ten opzichte van eventuele vorige inspecties of rapportages. Resultaat is een duidelijk beeld van alle schadegevallen (én de ernst ervan) aan een bestaand kunstwerk.
Kenmerken
  • Afhankelijk van de afstand tussen kunstwerken, de omvang en het verwachte schadebeeld kan er zeer snel geïnspecteerd worden: tien tot twintig kunstwerken op een dag.
  • Alle schadebeelden en de ernst van de schades worden in een overzichtelijke rapportage weergegeven waarbij er per kunstwerk een schadeblad wordt gemaakt.
Toepassingsgebieden

Heeft u in uw bouwwerken portofolio één of meerdere kunstwerken en vraagt u zich af of die onderhoud behoeven voor de technische kwaliteit, dan is deze methode een efficiënte en effectieve manier om dat te controleren. U bespaart op onderhoudskosten doordat u gericht te werk kunt gaan.

Meer informatie

Heeft u interesse? Wilt u meer informatie om te bepalen of Quickscan Kunstwerken iets voor u is? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons via onderstaande contactgegevens.