Technical Advice

Home  /  Diensten  /

Technical Advice

Technical Advice geeft financiers de zekerheid dat de technische kwaliteit van een bouwwerk voldoende is om hun investering eraan terug te verdienen. Een risicoscan richt zich op de onderdelen die van invloed zijn op het functioneren van het bouwwerk. De geïdentificeerde risico’s worden vervolgens tijdens het ontwerp en de realisatie van het bouwproject opgevolgd. 

Financiers, waaronder banken, investeren vaak grote bedragen in langlopende PPS of DBF(MO) contracten waarbij (terug)betaald wordt in termijnen gedurende de levensloop van het bouwwerk. Financiers zijn afhankelijk van het functioneren van het bouwwerk. Is de technische kwaliteit van het bouwwerk onvoldoende, dan krijgt de aannemer zijn geld niet en is het voor de financier moeilijker om zijn investering terug te verdienen.
 

Kenmerken
  • Technical Advice door BouwQ is 100% onafhankelijk.
  • Technical Advice is risico gestuurd, primair op die risico’s die een veilige investering in de weg staan.
  • Technical Advice is deskundig door de inzet van ervaren medewerkers in alle aspecten van een traject.
Toepassingsgebieden


RGT Installaties richt zich primair op het controleren van de installaties in bestaande kantoorpanden. Organisaties die een nieuw/ander pand, of deel van een pand, willen huren of kopen, willen vooraf inzichtelijk hebben welke risico’s zij lopen met de aanwezige installaties. Dit kan van invloed zijn op het aantal te realiseren werkplekken volgens contract en in werkelijkheid.

Verhuurders kunnen de controle laten uitvoeren om nieuwe huurders de garantie te geven dat de installaties in hun bouwwerken naar behoren functioneren.

Meer informatie

Heeft u interesse? Wilt u meer informatie om te bepalen of Technical Advice iets voor u is? Neem geheel vrijblijvend contact op met ons via onderstaande contactgegevens.