Werken bij BouwQ

Zorgdragen voor een optimaal resultaat

BouwQ zoekt talentvolle mensen met de ambitie om de technische kwaliteit van bouwwerkenzeker te stellen. Je werkt in een professionele omgeving aan aansprekende projecten. Onze aanpak is multidisciplinair en resultaatgericht. Je dient normoverstijgend na te denken over technische problemen. Dat maakt ons werk leuk, afwisselend en uitdagend.

Senior Controleur, Controleur, Junior Controleur Constructieve Veiligheid

Voor het versterken van ons team zijn wij per direct opzoek naar een Senior Controleur, een Controleur en een Junior Controleur Constructieve Veiligheid. In al deze functies bestaat je hoofdtaak uit het beoordelen van het ontwerp middels schaduwberekeningen en -analyses en het inspecteren van risicovolle en bijzondere werken op de bouwlocatie. Je vormt op deze manier de brug tussen ontwerp en uitvoering.

Inspecteur constructieve veiligheid

Om de steeds groeiende capaciteit naar diepgaande, onafhankelijke en deskundige beoordelingen van bouwwerken het hoofd te bieden is BouwQ op zoek naar een Inspecteur met als expertise Constructieve Veiligheid. Als inspecteur Constructieve Veiligheid bestaat je taak uit het inspecteren van bouwwerken op constructieve veiligheid als een onafhankelijke derde. Het betreft hier het inspecteren van het werk op de bouwplaats op risicovolle punten vanuit het ontwerp en de uitvoeringsmethoden.

(Senior) Controleur Bouwbesluit, specialisatie Bouwfysica

Om de steeds groeiende vraag naar diepgaande, onafhankelijke en deskundige beoordelingen van de kwaliteit van bouwwerken het hoofd te bieden, is BouwQ op zoek naar een (senior) Controleur Bouwbesluit met als specialisatie Bouwfysica. Als (senior) controleur ga je, samen met één of meer collega’s, aan de slag om bouwwerken, zowel in de ontwerp- als realisatiefase, te toetsen ten aanzien van geschiktheid voor gebruik. Jouw aandeel binnen dit controlegebied focust zich dan op bouwbesluitgerelateerde aspecten, waarbij de nadruk ligt op bouwfysica.

Wil jij samen met ons het succes van BouwQ bepalen?

Reageer dan op bovenstaande vacature of stuur een open sollicitatie voorzien van een CV naar:

E jos.rooijakkers@bouwq.nl

J.W.C. Rooijakkers
Postbus 125
5680 AC Best