BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging
 

Het reduceren van faalkosten
met integrale kwaliteitsborging

 
 
 
 

BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging

 
Het reduceren van faalkosten
met integrale kwaliteitsborging

De verhouding tussen faalkosten en winst in de bouw is al vele jaren uit balans (bron: Instituut voor Bouwkwaliteit). Zo ernstig zelfs dat het imago van de bouw er sterk onder te lijden heeft. Daarom eisen steeds meer opdrachtgevers goede kwaliteitscontrole en wordt de kwaliteit van bouwwerken steeds meer als prioriteit gezien. Het verlagen van deze faalkosten heeft een uiterst constructief en positief resultaat op de winst. Slechts enkele bouwbedrijven weten deze faalkosten met succes terug te dringen, er is dus nog een wereld te winnen.

BouwQ360° TIS kwaliteitsborging

BouwQ360° is een geïntegreerd en gecertificeerd kwaliteitsborging proces voor de bouw, gebaseerd op het Technical Inspection Service (TIS) model. Het waarborgt de volledige kwaliteit van bouwconstructies. Met BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging op uw project voldoet u niet alleen aan de eisen van de Wet Kwaliteitsborging Bouw (WKB) maar beschikt u ook over een onafhankelijke en kwalitatief gerapporteerde onderbouwing waarmee u zich verzekert van een gecontroleerd bouwproces. De zekerheid voor een beter resultaat.

 

Waarom zou ik gebruikmaken van BouwQ360°?

BouwQ360° is een allesomvattende kwaliteitstoets voor het voorkomen van fouten in de bouw, het gegarandeerd reduceren van faalkosten, een snellere vergunningsaanvraag, meer efficiëntie in het bouwproces, gecertificeerde zekerheid over de bouwkwaliteit en goed geïnformeerde opdrachtgevers en andere stakeholders. BouwQ360° zorgt niet alleen voor een complete, gecertificeerde kwaliteitsverklaring op een afgewerkt bouwwerk, maar vooral ook voor uw gemoedsrust.

Waarom BouwQ360° TIS?

 • BouwQ360° kijkt verder dan het Bouwbesluit: beoordelingskader met eisen vanuit verschillende wettelijke en private eisen.
   
 • Toetsing over vijf technische deelgebieden: algemeen bouwkundig, constructieve veiligheid, brandveiligheid, bouwfysica en technische installaties.
   
 • Beoordeling tijdens het hele bouwproces: van voorontwerp tot en met de oplevering.
   
 • Een duidelijke rapportage: een gecertificeerde kwaliteitsverklaring voor meerdere doeleinden, erkend in het kader van de WKB.
   
 • Verzekerd voor verborgen gebreken: alleen TIS biedt de mogelijkheid om het bouwwerk tot 10 jaar na oplevering te verzekeren voor verborgen gebreken.

Meer over BouwQ360°:

Winstoptimalisatie met behulp van integrale BouwQ kwaliteitsborging?

Neem contact op voor meer informatie!
 
BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging projecten
Lees meer over BouwQ