BouwQ360° TIS kwaliteitsborging

Het reduceren van faalkosten met integrale kwaliteitsborging

De verhouding tussen faalkosten en winst in de bouw is al vele jaren uit balans (bron: Instituut voor Bouwkwaliteit). Zo ernstig zelfs dat het imago van de bouw er sterk onder te lijden heeft. Daarom eisen steeds meer opdrachtgevers goede kwaliteitscontrole en wordt de kwaliteit van bouwwerken steeds meer als prioriteit gezien. Het verlagen van deze faalkosten heeft een uiterst constructief en positief resultaat op de winst. Slechts enkele bouwbedrijven weten deze faalkosten met succes terug te dringen, er is dus nog een wereld te winnen.

BouwQ360° is een geïntegreerd en gecertificeerd kwaliteitsborging proces voor de bouw, gebaseerd op het Technical Inspection Service (TIS) model. Het waarborgt de volledige kwaliteit van bouwconstructies. Met BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging op uw project voldoet u niet alleen aan de eisen van de Wet Kwaliteitsborging Bouw (WKB) maar beschikt u ook over een onafhankelijke en kwalitatief gerapporteerde onderbouwing waarmee u zich verzekert van een gecontroleerd bouwproces. De zekerheid voor een beter resultaat.

Waarom zou ik gebruikmaken van BouwQ360°?

BouwQ360° is een allesomvattende kwaliteitstoets voor het voorkomen van fouten in de bouw, het gegarandeerd reduceren van faalkosten, een snellere vergunningsaanvraag, meer efficiëntie in het bouwproces, gecertificeerde zekerheid over de bouwkwaliteit en goed geïnformeerde opdrachtgevers en andere stakeholders. BouwQ360° zorgt niet alleen voor een complete, gecertificeerde kwaliteitsverklaring op een afgewerkt bouwwerk, maar vooral ook voor uw gemoedsrust.

Welke garanties biedt BouwQ360° mij?

  • BouwQ360° kijkt verder dan het Bouwbesluit: beoordelingskader met eisen vanuit verschillende wettelijke en private eisen.
  • Toetsing over vijf technische deelgebieden: algemeen bouwkundig, constructieve veiligheid, brandveiligheid, bouwfysica en technische installaties.
  • Beoordeling tijdens het hele bouwproces: van voorontwerp tot en met de oplevering.
  • Een duidelijke rapportage: een gecertificeerde kwaliteitsverklaring voor meerdere doeleinden, erkend in het kader van de WKB.
  • Verzekerd voor verborgen gebreken: alleen TIS biedt de mogelijkheid om het bouwwerk tot 10 jaar na oplevering te verzekeren voor verborgen gebreken.

Meer over:

Winstoptimalisatie met behulp van kwaliteitsborging?

Neem contact op voor meer informatie over over BouwQ360° TIS kwaliteitsborging.

Vul a.u.b. uw voornaam in

Vul a.u.b. uw achternaam in

Vul a.u.b. uw e-mailadres in

Vul a.u.b. uw telefoonnummer in

Vul a.u.b. uw vraag of opmerking in

Server unavailable, please reload this page.

*verplicht

Winstoptimalisatie met behulp van kwaliteitsborging?

Wij rekenen het voor u uit.

Ir. Wim Hoppenbrouwers zal met zijn jarenlange ervaring op het gebied van TIS bouwinspecties tijdens een persoonlijk gesprek uitgebreid toelichten hoe winstoptimalisatie kan plaatsvinden door kwaliteitsborging in te zetten.


Hartelijk dank voor je interesse in BouwQ.

Wij nemen spoedig contact met je op.

BouwQ360° TIS Kwaliteitsborging projecten

Projecten

Basculebrug - Burgum (De Centrale As)

Technical Inspection Service

Bekijk project
Projecten

Renovatie Bezuidenhoutseweg 30 - Den Haag

Technical Inspection Service, Verscherpt Toezicht Brandveiligheid

Bekijk project
Projecten

Wegverbreding A27 - A1 tussen Utrecht, Eemnse en Spakenburg

Technical Inspection Service

Bekijk project


Lees meer over BouwQ

Nieuws

BouwQ en Peutz delen kennis

BouwQ vindt het belangrijk om kennis te delen. Daarom zijn we onlangs bij een vestiging van Peutz in Mook geweest. Tijdens de wederzijdse kennismaking lag de nadruk op de nadruk op de vakgebieden Brand, Akoestiek en Wind.

Lees bericht
Nieuws

BouwQ in Cement: "TIS-controle Driebergen-Zeist"

In het artikel wat verschenen is in Cement beschrijft ing. Ben Notenboom van BouwQ de zeven stappen richting de Verklaring van Geen Bezwaar zoals ze voor de ontwikkeling van het Stationsgebied Driebergen-Zeist zijn toegepast.

Lees bericht
Nieuws

BouwQ in het NOS Journaal

"Wie houdt er toezicht op de bouw?". Die vraag stelde het NOS Journaal op donderdag 6 december, toen bekend werd dat Nederlandse gemeenten en de minister van Binnenlandse Zaken het in grote lijnen eens zijn over de Wet Kwaliteitsborging voor de bouw.

Lees bericht